Tervetuloa tutustumaan historialliseen juhlatilaamme!

Ota yhteyttä

Puhelin:  045-26 22 991
Email:  myynti@ravintolalaulumiehet.fi

MENU

 

 Tilaisuuksia varten suunittelemme yhdessä menut. Ota siis rohkeasti yhteyttä.

Karonkkaillallinen

Karonkka on akateeminen perinne. Se on väitöstilaisuuden jälkeen illalla järjestettävä tilaisuus, jolla vastaväitellyt tohtori kiittää vastaväittäjäänsä, kustosta ja muita väitöskirjan luomisprosessiin osallistuneita henkilöitä. Karonkkaan kutsutaan akateemisen piirin lisäksi yleensä ystäviä ja sukulaisia. 

Ravintola Laulumiehillä on pitkät perinteet karonkkaillallisten järjestämisessä. Illalliset suunnitellaan aina yhdessä asiakkaan kanssa, jotta juhlasta saadaan ikimuistoinen. 

Akateeminen väitöskaronkka on useinmiten pöytiin tarjoiltu illallinen, mutta mahdollista toteuttaa myös noutopöytäversiona. Jatkokaronkkaa varten, meillä on myös valikoima erilaisia noutopöytämahdollisuuksia. Otamme aina asiakkaan toiveen huomioon tarjoiluja suunniteltaessa.

Ruoka- ja juomatarjoilun lisäksi meiltä voitte tilata myös kukka-asetelmat pöytiin. Myös muut somisteet ovat mahdollisia.

Kaikki tarjouksemme sisältävät arvonlisäveron, tilan, tarjoilut, henkilökunnan, astiat, liinat ja servietit. Lisäksi talon puolesta on illallispöydässä tuikut. 

Juhla-aikaa asiakkaillamme on aina kello 00.00 saakka, jolloin valomerkki tulee kello 23.30. Lisäaikaa on mahdollista varata erikseen kello 01.30 saakka. 

 

Esimerkkimenu

Maa-artisokkakeittoa ja omenaaPaahdettua Nieriää, Skånen juureksia ja Beurre Blanc-kastikettaJogurttipannacottaa ja tyrnikeittoa

Ruokajuomien lisäksi, ravintolastamme löytyy baaritiski, josta juhlavieraat voivat virallisen ohjelman päätyttyä ostaa juotavia.